Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Ekonomiansvarig till Sjölins Smide i Hudiksvall

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Sjölins Smide - din pålitliga partner för stålkonstruktioner. Vi har vår bas i Hudiksvall, men jobbar med hela landet som vår arena. Med en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet är vi ledande inom vår bransch och står för flexibilitet, kvalitet, expertis och hållbarhet. Vi har nöjet att arbeta med en bred kundbas som sträcker sig från offentliga aktörer till privata storbolag. Vår expertis inom stålkonstruktioner är den gemensamma nämnaren som sammanför och binder samman våra olika entreprenadprojekt.

Vi tror på kraften i vårt lokalsamhälle och tycker det är viktigt att vi bidrar till en hållbar framtid. Läs mer om oss på www.sjolins-smide.se.

Vi söker nu en ekonomiansvarig till vårt kontor i Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig har du ett övergripande ansvar för ekonomin och redovisningsprocessen för Sjölins Smide AB samt övriga bolag inom koncernen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. De huvudsakliga arbetsuppuppgifterna innefattar bla månads- och årsbokslut för koncernen, prognos- och budgetarbete samt tidshantering och lön.

Din roll hos oss kommer till stor del vara operativ samtidigt som du har helhetsansvar för de ekonomiska processerna. Personalansvar för en ekonomiadministratör ingår i rollen och ni arbetar tillsammans för att skapa en medvetenhet om det ekonomiska arbetet i organisationen.

Vi erbjuder dig
Vår arbetsplats kännetecknas av en trivsam atmosfär i ett naturskönt läge tillsammans med engagerade arbetskollegor. Du har frihet under ansvar, fina förmåner så som sjukförsäkring och friskvårdsaktiviteter. Vi arbetar enligt vår värdegrund ”Sjölins-Andan”.

Din profil
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi och några års vana av liknande arbetsuppgifter, god förståelse för ekonomiarbete samt erfarenhet av ekonomi på koncernnivå. Erfarenhet från ekonomisystem som är anpassade för industri och produktion är meriterande likaså om du tidigare jobbat i en organisation som är projektstyrd.

Som person är du analytisk, du löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna och ser samband i komplex information. Du har lätt att samarbete och kan på ett prestigelöst sätt hitta vägar framåt.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt dock senast den 11 augusti 2024, urval kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer: 073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.