Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Lagerarbetare / inmärkare

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du fordonsintresse och vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som till en tjänst inom lager och inmärkning på Allbildelar.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med inmärkning och kvalitetsmärkning av reservdelar. Du ska sätta originalnummer utifrån ex. Vida, Dialogys, Microcat, Partslink. Detta är så att delarna blir sökbara på exempelvis bildelsbasen och laga.se. Plastning och foto av bildelar tillkommer. Du kan komma och behöva bli behjälplig inom andra avdelningar.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla samt viss kunskap om bilar och bildelar. Du har ett intresse för och tidigare studerat/arbetat med fordon. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort manuellt. Har du även truckkort är det meriterande.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Allbildelar i Huddinge. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren