Hoppa till innehåll

Timanställd arbetsterapeut till Krys vårdcentraler Höör och Hörby

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en arbetsterapeut till Krys vårdcentraler Höör och Hörby. Du kommer få möjlighet att arbeta delvis på distans och i moderna och fräscha lokaler. Här får du chans till ett flexibelt arbete där du tillsammans med oss bidrar till att utveckla primärvården. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som arbetsperapeut hos oss!

Om Kry

Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att genomföra arbetsterapeutiska bedömningar, behandlingar samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel på vårdcentralen. En stor del av arbetet består av handrehabilitering. Detta innebär självständig bedömning av patientens behov, behandling och utprovning/tillverkning av ortoser. Du kommer genomföra minnesutredningar och göra hembesök hos patienterna. Som arbetsterapeut är du ensam inom din profession på vårdcentralerna men kommer tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, fysioterapeut, undersköterska och psykolog.

Kvalifikationer & egenskaper

  • Du är legitimerad arbetsterapeut.
  • Du har några års erfarenhet som arbetsterapeut inom svensk primärvård.
  • Du har erfarenhet inom handrehabilitering.
  • Du har kunskap om kognitiva bedömningar vid demensutredningar samt om patienter i behov av vardagsbalans.
  • Du har intresse, kompetens och tidigare erfarenhet av koordinering av sjukskrivna.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du trygg i din yrkesroll, du tycker det är stimulerande att vara med och utveckla arbetssätt och vi ser gärna att du tar aktiv del i utvecklingsarbetet. Du är engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är drivande i rehabiliteringsfrågorna och kunnig inom försäkringsmedicin. Du trivs med att koordinera flera uppgifter och kontakter genom olika möten med patient, kollegor eller övriga samarbetspartners.

Övrig information

Start: Snarast enligt överenskommelse.

Sysselsättningsgrad: 20 %.

Anställning: Timanställning.

Arbetstider: Vardagar, dagtid.

Plats: Höör och Hörby.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se