Hoppa till innehåll

Belysningstekniker

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Belysningstekniker i Region Skåne & Halland



Jobbeskrivning


Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument.

Din roll som Belysningstekniker

Som belysningstekniker innebär arbetet en varierad vardag där du jobbar utomhus inom ramen för våra drift- samt underhållsavtal och hanterar olika tekniska frågeställningar relaterade till belysning. Du får uppdrag för det arbete som ska utföras genom din bärbara dator och prioriterar dem enligt uppdragens betydelse. Arbetet är självständigt där du planerar din dag med den information som finns i varje uppdrag. Det kan innebära ensamarbete, samarbete med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer.

För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta både självständigt och i team. Du utgår från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.

Tillsammans tar vi fram en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar.


Kravspecifikation


För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • El-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå, alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet inom området (arbete med elkraft, installation eller belysning)
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har:

  • Erfarenhet från markentreprenader
  • C-körkort och utbildningar för arbete på väg och ESA



Ytterligare information


Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ola Hansson Tel: 070-206 54 72. Fackliga representanter för denna tjänst är Anne-Marie Sjöbohm Akademikerna, Christian Ericsson Ledarna, Ulf Tengman SEKO, Asim Nokic Unionen. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.


Placeringsort: Vi söker en person i området Skåne Län och Hallands län. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Hemstationering tillämpas.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan innehållande ditt CV senast den 24 maj. Vi genomför löpande urval av ansökningar och kan komma att fatta beslut innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om din ansökan, kontakta rekryterare Meysa Mohamed, meysa.mohamed@vattenfall.com eller 070-2245159.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se