Hoppa till innehåll

CNC operatör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en skicklig CNC-operatör som söker nya utmaningar?Du är självgående,samarbetsvillig ochkvalitetsmedveten, då vill vi gärna höra från dig!

Nu söker vi erfarna CNC operatörer till vår verkstad i Hofors.

Kort om tjänsten

Vår maskinpark består av styrda och manuella fräsar och svarvar. Vi har nyligen investerat i ny utrustning, bl.a. en ny svarv Doosan Puma 3100 LY för komplexa detaljer samt en 5-axlig fräs Doosan Mynx 7500.

Detta är ett led i vår framtida utveckling för ökad kapacitet, hög flexibilitet och korta ledtider. Vi har även utökat vår planerings- och logistikfunktion i organisationen. Nu vill vi stärka vårt team inom produktionen gällande svarvning och fräsning med erfarna CNC operatörer.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Skärande bearbetning och produktion: Du ansvarar för att programmera, ställa in och köra CNC-maskiner för att tillverka detaljer med hög precision.

Läsa och tolka tekniska ritningar och specifikationer: Din förmåga att förstå och implementera tekniska ritningar säkerställer att produkterna uppfyller våra höga standarder.

Inspektion och kvalitetssäkring: Du genomför noggranna inspektioner för att säkerställa att varje komponent håller högsta kvalitet.

Underhåll och rengöring: Du ansvarar för att maskiner och arbetsområden är väl underhållna och rena, vilket bidrar till en säker och effektiv arbetsmiljö.

Kontinuerlig förbättring: Din insats i att förbättra våra processer och arbetsmetoder är avgörande för vår framgång.

Varierade uppdrag: Du kommer att arbeta med enstyckes tillverkning och korta serier, ofta relaterade till renovering eller specialtillverkning för våra industrikunder.

2-skiftsarbete: Arbetstiden är i dag förlagd till 2-skift och dagtid. Vårt behov av rekrytering gäller främst till tvåskiftsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad CNC operatör med några års erfarenhet med fokus på styrda svarvar alternativt styrda fräsar. Du har arbetat med programmering i Edgecam samt Heidenhain, Fanuc styrstystem eller motsvarande. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning och även travers- och truckutbildning.

Personliga kompetenser

Du är självgående men har också utmärkta samarbetsförmågor, både med ditt team och med andra avdelningar såsom plåt- och svetsverkstaden, renoveringsverkstaden och beredningsgruppen. Du kan planera och genomföra ditt arbete effektivt samt ta ansvar för att maskinerna alltid är driftsklara. Vi söker dig som har god erfarenhet inom yrket och som är engagerad i din långsiktiga utveckling på arbetsplatsen. Du är noggrann och håller alltid god ordning vid maskinen.

Värderingar

Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.

Vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla kan känna sig inkluderade och uppskattade.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se