Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Plock- och pack personal sökes för kommande möjligheter i Landskrona!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann och effektiv person som trivs med att arbeta i en logistikmiljö? Har du förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt med precision? Då är du precis den vi letar efter!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter:
- Plockning: Du kommer att ansvara för att plocka varor enligt beställningar och se till att rätt produkter väljs och hanteras noggrant.
- Packning: Efter plockning kommer du att packa varorna på ett säkert och effektivt sätt för att förbereda dem för leverans.
- Kvalitetskontroll: Det är viktigt att upprätthålla höga kvalitetsstandarder. Du kommer att utföra kontroller för att säkerställa att varorna är korrekta och i gott skick innan de skickas ut.
- Lagunderhåll: Du kommer att bidra till att hålla lagret organiserat och rent för att säkerställa en smidig och effektiv arbetsmiljö.

Detta söker vi:

Krav:
- Noggrannhet och precision: Du bör vara noggrann och ha förmågan att utföra uppgifter med hög precision.
- Tidshantering: Förmågan att hantera tid och uppgifter effektivt är viktigt för att uppnå produktivitet.
- Teamarbete: Du kommer att samarbeta med andra i teamet för att säkerställa att alla uppgifter utförs korrekt och i tid.
- Grundläggande fysisk förmåga: Arbetet kan vara fysiskt krävande, så en grundläggande fysisk förmåga är viktig.

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt plock- och packteam i Landskrona, tveka inte att skicka in din ansökan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com