Hoppa till innehåll
SCHMITZ Cargobull logotyp

Account Manager till Schmitz Cargobull

Sista ansökningsdag
14 oktober 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en proaktiv och engagerad person med ett starkt driv att lyckas inom försäljning? Vill du vara en del av en tillväxtresa och arbeta som Account Manager på ett av de ledande företagen inom fordonsindustrin?

Ta chansen att bli en del av Schmitz Cargobull - ett företag som är synonymt med kvalitet och hållbarhet inom transportlösningar!

Som Account Manager hos Schmitz Cargobull...

kommer du att ha en central roll i vårt säljteam med fokus på att prospektera och skapa nya affärsmöjligheter. En stor del av ditt arbete handlar om att identifiera och nå ut till nya kunder, samtidigt som du ansvarar för att utveckla din befintliga kundportfölj. Du kommer i nära samarbete med dina kollegor identifiera och vårda affärsmöjligheter i mellersta och södra Sverige med ca 15-20 övernattningar per år.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fokuserade på att driva försäljningen av våra högkvalitativa trailers och tillhörande finansiella lösningar.

Några av dina viktiga arbetsuppgifter:

- Aktiv prospektering och nykundsbearbetning

- Bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer

- Kundbesök och löpande kontakt med nya och befintliga kunder

Du är en driven relationsbyggare...

Och vi söker dig som är skicklig på att driva nykundsbearbetning och affärsutveckling, gärna med erfarenhet inom B2B och fordonsindustrin. Har du erfarenhet från transport- eller fordonsbranschen och vill byta till en mer säljinriktad roll är det också intressant.

För att lyckas är du ansvarstagande, prestigelös och har en positiv inställning. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer, skapa nya kontakter och förstå kundernas behov. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande och innehar B-körkort.


Varför Schmitz Cargobull?

Att arbeta på Schmitz Cargobull innebär att du är med och formar framtidens transportlösningar med fokus på hållbarhet. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan genom att utveckla och sälja produkter som är både moderna och hållbara.

Hos oss får du chansen att bidra till en grönare framtid genom att vara en del av ett team som satsar på förnybar energi och återvunnet material i vår produktion. Om du är intresserad av att kombinera innovation med ett starkt miljöengagemang, är Schmitz Cargobull rätt plats för dig.

Schmitz Cargobull är experter på...

släpvagnar och trailers för godstransport. Med en årlig produktion på cirka 60 000 släpvagnar och med cirka 6 500 anställda är Schmitz Cargobull AG Europas ledande tillverkare av släpvagnar, trailers och lastbilskroppar för temperaturkontrollerade transporter, styckegods och bulkvaror.

Företaget grundades 1892 i Tyskland och har sedan dess utvecklats till en av världens ledande tillverkare med en stark närvaro globalt.

Läs gärna mer om oss här

Är du intresserad...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV, alternativt ange din LinkedIn URL. Urval kommer ske löpande. Men sista ansökningsdag är 14 oktober 2024.

För att garantera en rättvis och icke-diskriminerande rekryteringsprocess tar vi ej emot personliga brev. I stället kommer relevanta kandidater att få svara skriftligt på samma frågor för att säkerställa lika möjligheter att förklara sin erfarenhet relaterad till rollen.

I den här rekryteringen samarbetar Schmitz Cargobull med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich lukas.drelich@roirekrytering.se.

Lokalisering: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

SCHMITZ Cargobull logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren