Hoppa till innehåll

Specialistläkare i dermatologi till vår Hudmottagning

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu specialistläkare i dermatologi till vår hudmottagning i Helsingborg

I hjärtat av Helsingborg, med ljusa, rymliga och nyrenoverade lokaler bedriver vi vår verksamhet inom hud. Hos Privatläkarnas Hudmottagning har vi fyra fantastiskt duktiga och erfarna specialister inom hudsjukdomar som arbetar på uppdrag av Region Skåne. På grund av högt patienttryck söker vi nu ytterligare specialister som vill ansluta sig till vårt team.

Verksamheten kännetecknas av effektiva arbetsprocesser med hög servicenivå till våra läkare för att dom ska kunna utföra sitt uppdrag på absolut bästa sätt. Teamet på plats är väl inarbetat och har många års erfarenhet inom området. Arbetsgruppen präglas av mycket arbetsglädje och flexibilitet samt har låg personalomsättning. Som enhet har vi korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att vara nytänkande både tekniskt och medicinskt för att säkerställa en god arbetsmiljö samt bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är en omsorgsfull partner till Region Skåne och har mycket goda relationer med vår uppdragsgivare.

Verksamheten bedrivs i gemensamma lokaler med vår vårdcentral, företagshälsovård och estetiska hudvård vilket gör att vi har en bred kompetens av olika läkare i organisationen och ett utvecklande professionellt utbyte mellan kompetenser. Vi tar löpande emot utbildningsläkare från Region Skåne.

Om du är nyfiken på vårt fantastiska team är du varmt välkommen att höra av dig till verksamhetschef Pernilla Henriksson, pernilla.henriksson@privatlakarna.se, tel: 072-217 72 33, för mer information och ev ett förutsättningslöst möte.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se