Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lageransvarig – KIMA Heating Cable i Hässleholm

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia och vår kund KIMA. Du kommer att vara anställd på Lernia bemanning och arbeta som lageransvarig konsult hos vår expansiva kund i Hässleholm - KIMA Heating Cable AB.

Vår framtida lageransvarige ansvarar för att leda och organisera lagerverksamheten hos KIMA. Här är några av de huvudsakliga arbetsuppgifterna:
 • Driftsledning: Lageransvarig planerar och övervakar den dagliga driften på lagret. Det innefattar att se till att varor hanteras effektivt, att lagret är organiserat och att arbetsflödet fungerar smidigt.
 • Personalansvar: Lageransvarig leder och motiverar lagerpersonalen. Det inkluderar att utbilda och utveckla medarbetare samt hantera arbetsrelaterade frågor.
 • Lagerhantering: Lageransvarig ansvarar för att hantera lagrets fysiska utrymme, inklusive layout, lagringsmetoder och inventering. Det handlar om att optimera lagrets kapacitet och effektivitet.
 • Orderplock och logistik: Lageransvarig ser till att beställningar plockas och skickas korrekt och i tid. Det innebär att samordna med andra avdelningar, transportörer och leverantörer.
 • Säkerhet och kvalitet: Lageransvarig ansvarar för att säkerhets- och kvalitetsstandarder följs på lagret. Det inkluderar att hantera risker, förebygga skador och se till att produkterna hanteras på rätt sätt.
Du jobbar därtill administrativt med bland annat löpande inventeringar, fakturering, transportbokningar, och utlandsförsändelser med tull och tillhörande dokumentation.

Erfarenhet och personliga egenskaper:
 • Erfarenhet av arbete inom lager eller logistik, som lagerchef/ansvarig eller liknande befattning.
 • God systemvana/datakunskap och kunskap i Officepaketet.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Meriterande om du arbetat i Logtrade och andra transportbokningssystem.
Formell kompetens:
 • B-körkort.
 • Truckkort.
Vi söker dig som är en naturlig ledare och som har en förmåga att skapa god stämning och sammanhållning i en grupp. Vi tror att du som person är noggrann, prestigelös och att du trivs med struktur och ordning. Du är duktig på att driva ditt arbete framåt och trivs att arbeta i en föränderlig miljö där du kan göra skillnad. Därtill är du som person trygg och ödmjuk och brinner för ordning och reda. KIMA´s ledord i vardagen är kvalitet och flexibilitet, det genomsyrar allt som görs i hela organisationen. Kvaliteten och noggrannheten är nummer ett och att man i sitt tanke och arbetssätt kan vara flexibel och vara beredd på snabba förändringar.

Anställningsform/omfattning:
Visstid/ Heltid.

Tillträdesdag:
Omgående, enligt överenskommelse.

Information: Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Kontakt: Amy Frick Melander amy.frick.melander@lernia.se

Forma framtiden med oss på Lernia bemanning!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.