Hoppa till innehåll

Industrielektriker

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

EMC Electro AB är ett företag som arbetar med elinstallationer på nybyggnationer och ombyggnationer främst inom byggsektorn. Vi är ett nytt dotterbolag inom EMC koncernen som främst arbetar med service mot industrin. Vi vill med EMC Electro stärka vårt team med en erfaren industrielektriker.

Om oss:

Våra kunder är till största del väletablerade byggföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi utför allt från kraft -& belysningsinstallationer, till data, passage-system, brandlarm, inbrottslarm. Våra systerbolag inom EMC arbetar främst mot industrin och EMC Electro avser komplettera den sidan med el-tjänster.

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifterna varierar men har som huvudsakliga uppgifter att arbeta inom industrin som t ex byta en motor, felsöka el-relaterade problem och lösa problemen snabbt.

Men arbetsuppgifterna kan även omfatta alla moment som förekommer inom installation och service. Kan vara uppdrag som är längre på en och samma byggarbetsplats samt även mindre uppdrag inom elservice till våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har en färdig elektrikerutbildning, B körkort och några års erfarenhet som elektriker. Du räknas minst som fullbetald montör och är självgående. Det är viktigt att du är noggrann, självständig och att du har ett driv att vilja utvecklas som elektriker. Erfarenhet av arbete både som serviceelektriker och installationselektriker är meriterande.


Krav:

Minst 4-5 års erfarenhet varav 2-3 år inom industrin

Elektriker utbildning

ECY certifikat

B-körkort

Flytande svenska i tal och skrift


Meriterande:

Auktorisation hos Elsäkerhetsverket

Erfarenhet av passage-system, Inbrottslarm och brandlarm.

Erfarenhet av att vara ledande montör


Kontakt:

Vi önskar att ni i första hand mailar oss CV. Vi tar ej emot ansökningar via telefonsamtal. Vi tar heller ej emot telefonsamtal från bemanningsföretag eller rekryteringsföretag.

Skicka in din ansökan så fort som möjligt, urvalet sker fortlöpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se