Hoppa till innehåll
Dole Nordic AB logotyp

M3 Business Solution Specialist

Publiceringsdatum
08 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

M3 Business Solution Specialist till Helsingborg

Som M3 Solution Specialist hos Dole Nordic, Nordens största frukt- och grönsaksföretag, blir du del av koncernens applikationsteam som säkerställer att affärssystemet M3, dess kringsystem och integrationer fungerar och utvecklas optimalt för företagets verksamhet i nära dialog med verksamheten. Är rollen som M3 Solution Specialist en möjlighet som passar dig?

Vill du göra världen godare och grönare? Dole Nordic-familjen består av en rad företag inom frukt och grönt i Norden. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring färsk frukt, grönsaker och bär från hela världen. Frukt och grönt är en väldigt snabbrörlig kategori. Det är färska och ibland känsliga produkter som beroende på säsong köps in från odlare i många olika länder och ska levereras till tusentals kunder i Norden.

Om rollen
IT-avdelningens Business Solution team ansvarar för att säkerställa att M3, dess kringsystem och integrationer fungerar optimalt och används på ett effektivt sätt. M3 är implementerat i ett antal länder och framöver ligger fokus på att optimera lösningen, förbättra processer samt arbeta mot att bli Cloud ready.

Du och kollegorna i teamet säkerställer gemensamt:  

  • support till verksamheten gällande aktuella system och integrationer
  • underhåll och utveckling av applikationen, förslag till förbättringsområden och hållbara lösningar, samtidigt som en strävan är att hålla nere antalet modifieringar
  • att driva och medverka i projekt i samarbete med verksamheten och processägare

Om dig
I rollen som M3 Solution Specialist behövs ett helhetstänk när det gäller system och processer då du ger support till hela verksamheten, men tyngdpunkt i rollen ligger på finansapplikationen. Därför passar det bra med ekonomibakgrund. Förståelse för M3 Enterprise Collaborator, ION Workflow och SQL är meriterande.

För att ta sig an rollen behövs några års erfarenheter av M3 (eller kanske annat ERP), med god förståelse för helhet sett till system och processer, samt en vilja att utveckla och tackla problemlösningar.

Vi tror dessutom att du:  

  • gillar och kan hantera snabba förändringar på ett bra sätt
  • har ett process- och verksamhetstänk
  • kan skapa struktur där det krävs
Vår företagskultur sätter individen i centrum, och IT-teamet arbetar tätt ihop med verksamheten för att skapa bättre helhet. Personliga egenskaper som värderas i rollen är att vara öppen och jordnära, strukturerad och ordningsam, samt att ha god samarbetsförmåga. Personlighet och systemerfarenhet är av större vikt än utbildning. Du behöver behärska svenska och engelska, och det ses som meriterande med högre utbildning och relevanta certifieringar.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 072-306 3526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dole Nordic är Nordens största frukt- och grönsaksföretag. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen. Inom Dole Nordic-familjen ingår bland annat Everfresh och Interbanan i Sverige och Lembcke och Nordic Fruit i Danmark. Totalt är vi ca 900 medarbetare i Norden och omsätter ca 9 miljarder SEK. Våra huvudkontor ligger i Helsingborg, Sverige, respektive Köge, Danmark.

Som Dole Nordic är vi också en del av Dole plc, global marknadsledare inom färska frukter och grönsaker. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer runt om i världen kan vi förse nordiska och europeiska kunder inom detaljhandel, restaurang- och grossistsektorn samt offentlig verksamhet med färska frukter och grönsaker året runt.

För mer information om oss, se gärna: www.dolenordic.com

Dole Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup