Hoppa till innehåll

Clarion Grand Hotel i Helsingborg söker kock - Extra vid behov inför våren/

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du? Vi söker nu en smaksäker, ordningsam och nyfiken kock till vårt köksteam på Grand Helsingborg och vårt nya koncept The Social bar & bistro . Tjänsten är extra vid behov och jobbet är mestadels kvällar och helger. Då vi jobbar ensamma visa dagar så är erfarenhet nödvändigt för att klara av detta. Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter: • Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster • Du är smaksäker • Du klarar av att jobba som ensam kock visa dagar med gott resultat • Du har dokumenterad erfarenhet som kock • Du är en lagspelare och ser köket som en enhet • Du har mycket energi, ödmjuk och positiv.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se