Hoppa till innehåll

Verkstadschef sökes

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en positiv erfaren ledare med kunskap att leda personal till framgång. Se lösningar före problem. Du bör ha/haft flerårig erfarenhet i ledande ställning från servicesidan inom fordonsbranschen. Kunskap om serviceverkstad är ett krav. Kunskap om däck- och skadeverkstad är meriterande. Vi värdesätter starkt en kundorienterad inställning och en förmåga att skapa ett lag som glädjefullt arbetar tillsammans mot tydliga mål i en trivsam arbetsmiljö. Kunskaper i verkstadsprogram såsom tex Winassist och Cabas är också en merit.

Huvudsakliga ansvarsområden

Behålla högsta kundnöjdhet och leda personal till framgång och utveckling i vår verkstad innehållande däck, service, skadeverkstad och rekond. Se till att kunder har möjlighet att använda alla våra tjänster vid behov.

Övergripande arbetsbeskrivning

Leda och driva verkstaden till hög kundnöjdhet med lönsamhet i fokus, samtidigt som personalen ska ha en mycket hög trivsel och utvecklingsmöjligheter.

Vem är vi

Brooklands Helsingborg är en helhetsupplevelse för din bil med stark familjär känsla. Vi erbjuder en ”one stop shop” med försäljning, service och reparationer. Verkstaden är utrustad med den senaste teknologin och vårt team består av högt kvalificerade medarbetare som är dedikerade till att ge våra kunder den bästa servicen. Vi är auktoriserad verkstad för Jaguar och Land Rover men kunskapen är stor även för andra märken. I huset har vi också skadeverkstad, rekond, däckverkstad och ett stort däckhotell. Hos oss värdesätter vi en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och kan utvecklas, vilket återspeglas i vårt kundbemötande vår kvalitet och höga servicegrad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se