Hoppa till innehåll

Agila söker arbetsterapeuter - Skåne

Publiceringsdatum
20 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

AGILA SÖKER ARBETSTERAPEUTER

Agila söker nu efter fler arbetsterapeuter för uppdrag runt om i landet! Vi har ett brett utbud av arbetstillfällen vilket passar dig som vill och behöver vara flexibel. Hos Agila sätter vi alltid människan i fokus och tar alltid ett steg till för dig. Om detta låter intressant så skicka gärna in din intresseanmälan till oss.

VI ERBJUDER DIG

Vi på Agila erbjuder dig som är arbetsterapeut både variation och frihet till att kunna styra mer över din egen tid. Du väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid eller bara som extrajobb. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser.

OM AGILA

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, arbetsterapeuter, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 110 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se