Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Driftchef till Apotea i Morgongåva!

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Sveriges största nätapotek Apotea är just nu i en spännande tillväxtfas, och söker därför en Driftchef till logistikcentret i Morgongåva! Som Driftchef ser du till att ditt team alltid levererar med hög kvalitet gentemot Apoteas kunder. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av framgångssagan och var med att forma framtidens Apotea!



Om tjänsten

Apoteas uppdrag är att alltid göra det yttersta för att hålla deras kundlöften. Som driftchef ser du till att dina anställda alltid levererar med hög kvalitet och tillsammans med fem andra driftchefskollegor för andra avdelningar arbetar ni för kostnadseffektiva arbetsprocesser och resultat. Om du är en resultatinriktad ledare med starkt fokus på effektivitet och kvalitet, och trivs i en dynamisk arbetsmiljö med snabba förändringar, är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Som driftchef för Apoteas logistik krävs det att du arbetar mycket självständigt i din roll samt brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare. Du rapporterar till Logistikchefen som du tillsammans med sätter upp mål och KPI:er för enheten. Som driftchef arbetar du till största delen operativt, men behöver samtidigt fastställa strategier för att nå långsiktiga mål. Du har 4-6 direktrapporterande gruppchefer som du leder för att nå högt uppsatta mål. I samarbete med andra funktioner inom företaget arbetar du även med schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering samt annan tillhörande personaladministration.

Arbetet sker på plats i Morgongåva och är fördelat i tvåskift inklusive helgarbete.



Arbetsuppgifter
  • Ansvar för att produktionen i plock och pack följer uppsatta rutiner och håller avgångstider
  • Följa upp och utvärdera KPI:er för att säkerställa hög produktivitet och kvalitet
  • Planera och vidareutveckla produktionen tillsammans med övriga chefer för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet
  • Säkerställa en trygg och säker arbetsplats enligt lagar och regelverk
  • Aktivt arbeta för en positiv arbetskultur och efterlevnad av företagets riktlinjer och ordningsregler
  • Snabbt ställa om i produktionen vid snabba förändringar och tillämpa ett agilt arbetssätt
  • Leda och coacha gruppchefer för att optimera arbetsledningen


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom operativa verksamheter, gärna inom logistik och e-handel
  • Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar med personalansvar för stora arbetsgrupper
  • Har erfarenhet av att hantera personalärenden och systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Detta är en direktrekrytering och du kommer anställas direkt av Apotea.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se