Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extrajobb som operatör på Orkla Foods i Eslöv

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du ett extrajobb vid sidan av studier eller att kombinera med annat jobb? Är du flexibel med dina tider, noggrann i ditt arbete och intresserad av hur det är att jobba i en produktion? Då är rollen som Livsmedelsoperatör hos Orkla en roll för dig!

Om tjänsten
I hjärtat av Skåne tillagar Orkla Foods Sverige AB mat som förenklar din vardag. Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50% och som vill arbeta extra hos Orkla i Eslöv. Arbetstiderna är förlagda i skiftgång måndag-fredag och behov kan finnas under alla timmar på dygnet. Du bokar själv in dig på pass och vi ser gärna att du är flexibel och finns tillgänglig för att jobba 2-3 gånger i veckan.

I din roll som Livsmedelsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantera kem-och högtryckstvätt i samband med rengöring
- Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar
- Medverka till att produktionen av livsmedel utförs enligt gällande rutiner och regelverk
- Syning, paketering och sortering av produkter
- Truckkörning i produktionen

Tjänsten som Livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag vid behov.

Om dig
Vi letar efter dig som är nyfiken och vill lära dig mer om arbetet inom produktion. Du arbetar med fokus på kvalitet och noggrannhet och du trivs att arbeta efter givna instruktioner. Det är meriterande om du tidigare arbetat med produktion av livsmedel samt har god datorvana. Då arbetet i produktionen varierar kan tunga lyft förekomma. Även truckkörning i produktionen kan förekomma om du har truckkort. Som Livsmedelsoperatör behöver du kunna göra dig förstådd på svenska samt kunna läsa och förstå instruktioner skrivna på svenska. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Det är viktigt att din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Viktigt för tjänsten är:
- Flexibel i såväl tider som arbetsuppgifter.
- Du behöver ha fyllt 18 år.
- Att du studerar eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning.
- Tillgänglig att arbeta förmiddags samt eftermiddagsskift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns.

Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via alice.persson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.