Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en stjärna till vår mottagning, en person som är passionerad, driven och älskar service. Du har förmågan att få alla att känna sig sedda och välkomna. Du gillar att lösa problem och kan enkelt vända motgångar till framgångar.

Hässleholms Tandläkargrupp är den lilla mottagningen med det stora hjärtat. Vi värnar om hälsa och välmående både för våra medarbetare och patienten.

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av yrkesarbete. Du ska vara bekväm i att hantera IT-stöd och digitala hjälpmedel. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår klinik och som person är du serviceinriktad med ett gott bemötande och du trivs med att ha många kontakter såväl patienter som medarbetare. Du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och har en mycket god sammarbets och kommunikationsförmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och har en god förmåga att prioritera ditt arbete och vara flexibel under arbetsdagen. Beroende på den sökandes kompetens kan jobbet kombineras med kliniskt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Denna tjänst är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Sista ansökningsdatum 2024-08-31.


Mer information om kliniken finner ni på;

http//:hassleholmstandgrupp.se.

Ansökan (cv samt personligt brev) skickas till;

cecilia.dahlgren@tandgrupp.se


Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se