Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Undersköterska med erfarenhet sökes för tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi på Vardaga Villa Fridsbo två undersköterskor med bra erfarenhet för tillsvidareanställning. Tjänsterna är på mellan 75-85%. Känner du dig manad och kan du med handen på hjärtat titulera dig som en positiv och lösningsorienterad person vill vi gärna att du fyller i ansökan och skickar in redan idag!


Det här får du hos oss:
  • Introduktionsutbildning som gör ditt arbete enklare
  • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen
  • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb
  • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal

Om Villa Fridsbo

I Kävlinge kommun ligger vackra Villa Fridsbo, ett nytt äldreboende med generös innergård och 60 lägenheter för personer med demenssjukdom och omvårdnadsbehov. Huset är tre våningar högt med 20 lägenheter per våningsplan.

Boendet ligger i östra delen av Löddeköpinge, och byggs i tre våningar. Löddeköpinge ligger i direkt anslutning till E20 vilket gör att man enkelt tar sig hit från både Landskrona i norr och Malmö i söder.

Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet och stort fokus på aktiviteter för våra boende. Som till exempel odling och fika i vår trädgård och vårt orangeri, promenader, gymnastik, bingospel, pubkvällar med dans och naturligtvis firande av våra högtider.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Livskvalitet ger du till stor del med hjälp av ditt goda bemötande. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Du står närmast den boende och har tillsammans med dina kollegor därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. En väldigt viktig del i teamarbetet är att du är noga med att skriva social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar som genomsyrar vår verksamhet:

Respekt
Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Respekt ska visas både boende, deras närstående, kollegor och chefer.Ansvar
Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.Enkelhet
Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.Kunskap
Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet och förståelse av dokumentation är en nyckel för att lyckas. Mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. För att klara av arbetet måste du vara villig och beredd att ta delegering som krävs. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
  • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar
  • har ett bemötande i världsklass
  • har en positiv grundsyn på dig själv och din omvärld
  • ser lösningarna istället för att fokusera på problemen
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-08-15. Anställning kan ske löpande under rekryteringsprocessen gång.
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning
Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dag och kväll inklusive helger
Har du frågor? Kontakta gärna:
Gruppchef Jessica Lundberg via mail, jessica.lundberg@vardaga.se
Verksamhetschef Benny Andersson via mail, benny.andersson@vardaga.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post eller telefon.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal , kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Vardaga logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se