Hoppa till innehåll

Ekonom till FLISBY AB

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en redovisningsekonom med kapacitet och vilja att vara med och utveckla organisationen i vår fortsatta resa. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av kundreskontra, leverantörskontra, avstämningar, delaktighet vid av bokslut, momsredovisning, intrastat samt löpande bokföring för koncernens bolag. Du erbjuds en omväxlande roll där du ges möjlighet att växa och utvecklas. Tjänsten är placerad i Hässleholm.

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi. Flytande svenska och god engelska. Utöver din utbildning ser vi gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbete och då gärna från företag med liknande storlek.

  • Du noggrann och ansvarstagande.
  • Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.
  • Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt arbete, samtidigt som du har ett serviceinriktat förhållningssätt
  • Du har en positiv inställning och ser lösningar hellre än problem

Vi är öppna inför flexibel veckoarbetstid om detta är intressant för rätt kandidat, mellan 60% till 100% är möjligt.

Sista ansökningsdag är 2024-05-24, men vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor om tjänsten kontakta Viktoria Lindh, VD, 072 451 76 29. Maila din ansökan till info@finja.se , skriv Redovisningsekonom i rubriken. Välkommen med din ansökan och CV!


Flisby AB - 1966 lade vi den första grundstenen till vår kunskap inom marktäckning. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har vi marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Hos oss hittar du allt ifrån marksten, dekorsten, murar, trappor och natursten för golv och vägg. Vårt huvudkontor ligger i Flisby (Nässjö kommun) och våra övriga stenbutiker i Göteborg, Halmstad, Malmö och Jönköping. Totalt är vi ca 30 anställda och omsätter ca 110 MSEK.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se