Hoppa till innehåll

Barnskötare med musikalisk kompetens

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Citronfjärilen är en förskola som har en musikprofil. Vi vistas mycket utomhus och ser utomhuspedagogik som en naturlig del av vårt arbete. Vi förespråkar ett aktivt liv som stärker hälsan i samband med en stimulerande utomhus och inomhusmiljö där även möjlighet till vila finns. Leken är en central del för barnens lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare som har kunskap i att arbeta med musik i undervisningen. Vi söker dig utbildad barnskötare med mångårig erfarenhet som är utvecklingsinriktad och som känner glädje och lust inför uppdraget och som är trygg i din yrkesroll. Du är positiv, lösningsfokuserad och har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är van vid att ta ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument.

Egenskaper vi särskilt värdesätter är: Musik-sång-instrument, Ledarskapsförmåga och Arbetsglädje

Tycker du tjänsten låter intressant är du välkommen att skicka in cv och personligt brev. Det ska vara tydligt i din ansökan att du har kompetens i att arbeta med musik på förskola.

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se