Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande för lärarvikariat till hösten i Burlövs Kommun

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Engagerade studenter sökes som lärarvikarie i Burlöv! Vill du vara med och utbilda barn/ungdomar samt brinner för deras lärande? Känner du en nyfikenhet av detta yrke eller har du erfarenhet av att vikariera? Sök jobbet idag!

Information om uppdraget:

I rollen som vikarie på skola innebär att se möjligheterna i alla barn. I förskolan kommer du att möta barn från cirka 1 år till barnet börjar i förskoleklass. Du arbetar tillsammans med förskollärare, barnskötare, lärare och specialpedagoger. I grundskolan möter du främst elever i åldrarna 6-16 år. Som vikarie i grundskola är du ofta ensam i klassrummet och ansvarar för att starta upp, genomföra och avsluta lektionen på ett kvalitativt sätt.

Du kommer att vara en del av vår vikariepool där vi bokar ut dig efter behov.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta inom Burlöv kommuns olika förskolor, grundskolor & fritidshem. Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid. För att trivas i denna tjänst kommer du vara okej med att bli inringd med kort varsel.

Tjänsten är tänkt att starta till höstterminen i Augusti.

Detta söker vi:

- Du som kan arbeta minst två vardagar i veckan

- Du som studerar minst 50%

- Du som är kommunikativ och ansvarstagande samt van vid att visa engagemang i sitt arbete

För att passa i rollen som vikarie ska du vara lugn och stabil. Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer med barn och vuxna, du ska ge ett förtroendegivande intryck. Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt en rak och tydlig kommunikation.

För att bli aktuell för tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi genomför intervjuer löpande.

Sökord: lärare, lärarvikarie, barn, barnomsorg, skola

Sökord: lärare, lärarvikarie, barn, barnomsorg, skola
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com