Hoppa till innehåll
Atlas Copco Compressor AB logotyp

Servicetekniker till Atlas Copco Compressor, Norra Skåne

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Our solutions are a key part of most industries - electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more. Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations.

Join us on our journey for a better tomorrow.

Rollen

Är du serviceinriktad och har kunden i fokus? Är du dessutom tekniskt intresserad och trivs med ett varierande arbete? Då kan du vara den vi söker för rollen som Servicetekniker till Atlas Copco Compressor, Norra Skåne. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med ett mycket brett arbetsområde, allt från små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder till större kompressorer avsedda för exempelvis sjukhus, stålverk, elektronik- och livsmedelsindustri.

Du kommer att utgå från hemmet eftersom närheten samt flexibiliteten till våra kunder inom distriktet är viktigt för oss. Arbete på annan ort samt längre arbetsresor kan förekomma.

I den här rollen ingår service och underhåll av våra Atlas Copco kompressorer, tidrapportering, fortbildning via e-learnings, deltagande vid web-konferenser samt inhämtning av instruktioner och information via din bärbara dator.

Som Servicetekniker ingår du i ett team med tekniker och du rapporterar till din Servicechef.

Din profil

Du är en problemlösare som tycker om att ha ordning och reda samtidigt som du är öppen för förändringar inom organisation och produktflora. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande samt god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter, ta stort eget ansvar och kan ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas högt.

För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom exempelvis el, elektronik, mekanik, fordonsteknik eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har datorvana och innehar B-körkort. Har du kyllicens, så anses det vara meriterande.

Är vi en bra match?

Atlas Copco är ett svenskt bolag med 55 000 medarbetare runt om i hela världen. Vi har en familjär atmosfär med en kultur som kännetecknas av respekt och integritet. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra vårt arbete inom bland annat mångfald, säkerhet och arbetsmiljö. För oss är det också viktigt med balansen mellan arbete och fritid, vilket uppnås genom att vi ha en kultur av frihet under ansvar. Atlas Copco är ett stort och stabilt företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj. Du har stora möjligheter att utvecklas hos oss och har potential att få påverka och att göra skillnad.

Låter det här som en intressant möjlighet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-23. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Martin Widelycke, martin.widelycke@atlascopco.com

Vi ser fram emot din ansökan!


Diverse by nature and inclusive by choice
Bright ideas come from all of us. The more unique perspectives we embrace, the more innovative we are. Together we build a culture where difference is valued and we share a deep sense of purpose and belonging.
Atlas Copco Compressor AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren