Hoppa till innehåll
RAC Göteborg AB logotyp

Bilvårdare Avis Biluthyrning

Sista ansökningsdag
07 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Niclas Edlund
Email
Vi växer och söker nu 2 stycken bilvårdare till Landvetter flygplats! Anställningen är en behovsanställning på timtid.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd på kvällar och helger enligt individuell överenskommelse. Vår tanke är att tjänsten ska passa bra för den som vill tjäna lite extra samtidigt som man studerar eller har ett annat jobb. Vill du vara med på en spännande resa inom resebranschen tillsammans med oss på Avis Biluthyrning?

Som bilvårdare hos oss kommer du ansvara för att tvätta, transportera bilar och skifta däck samt vara delaktig i att nå våra mål för verksamheten på Landvetter flygplats. Du kommer arbeta självständigt och i team där alla tillsammans bidrar till vår fortsatta tillväxt.

Vår målsättning är att ge våra kunder ett välkomnande i världsklass, så delar du vår ambition kan detta vara ett jobb för dig.

För att lyckas i jobbet så är det självklart bra om du har en positiv inställning och beredd att ta i.

Nyckelkompetenser:

  • B-körkort
  • Serviceminded lagspelare
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
Om anställningen:

Placering är på Aviskontoret på Landvetter Flygplats. Kollektivavtal finns. Vid urvalet av rätt person kommer vi lägga stor vikt vid just de personliga egenskaperna.

Tillträde efter överenskommelse.
Skicka in din ansökan i form av ett cv och ett personligt brev.
RAC Göteborg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 november 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avis är ett av världens starkaste varumärken. Den första AVIS bilen hyrdes ut på Detroits flygplats 1946 av grundaren Warren E. Avis. Idag hittar du AVIS hyrbilar i mer än 170 länder med c;a 5000 uthyrningskontor, 400,000 bilar och c:a 25,000 anställda världen över. Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag ett 100 tal butiker med personlig service på ett 80 tal orter runt om i landet.