Hoppa till innehåll
Volvo Car Retail logotyp

Hjulskiftare till Volvo Car Sörred

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hjulskiftare till Volvo Car Sörred

Nu söker vi på Lernia Bemanning positiva och kundfokuserade personer som vill vara med och bidra till Volvo Car Retails framgångar.

Om jobbet

Som hjulskiftare på Volvo Car Retail kommer du arbeta under en intensiv säsong när Volvo- och Polstarkunder behöver byta till vinterdäck. Dina arbetsuppgifter inkluderar att skifta hjul på bilar, förbereda och hantera hjulen inför skiftet, eller att arbeta med administrativa uppgifter. Arbetet kräver hög servicekänsla, kvalitet och säkerhet, samt att vara noggrann under tidspress. Du kommer arbeta i ett team där alla behövs för att bidra till högsta kundnöjdhet.

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med däck och fälg i en däckverkstad. Vi tror att du som söker inte har något emot att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare ser vi att du gillar lagarbete samt möte med kunder. Arbetet är fysiskt krävande och arbetstempot är högt. Det är därav bra om du är i god fysisk form samt uppskattar ett fartfyllt arbete i en dynamisk miljö.

Vi ser gärnaatt du har:
  • B-körkort
  • Godkänt i kärnämnena på gymnasienivå
  • Flytande svenska
  • Fordonserfarenhet är meriterande
Om anställningen

Anställningsform: Visstidsanställning hos Lernia under perioden med god möjlighet till förlängning.

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om Volvo Car Retail

Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars och erbjuder nya och begagnade bilar samt verkstad- och servicetjänster av Polestar och Volvo. Genom hållbara produkter, innovativa lösningar och laddade upplevelser vill Volvo Car Retail göra betydande skillnad varje dag för våra kunder, anställda, branschen i stort och generationer på väg. Och vi gör det tillsammans. Vi finns representerade på 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping samt består av ca 800 medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Volvo Car Retail logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.