Hoppa till innehåll
Vägjobb i Sverige AB logotyp

Trafikservicemedarbetare med B- och C-körkort sökes till Stockholmsområdet (10 jobb)

Publiceringsdatum
11 april 2024
Antal tjänster
10
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din lagbas och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.

Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.

Din profil:

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla.

Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger helger behöver du vara flexibel.

Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav

Flytande svenska i både tal och skrift

B-körkort med tillgång till egen bilMeriterande


Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg

C-körkort

Omfattning

Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.

Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt.

Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!
Vägjobb i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se