Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

C och CE-chaufförer till renhållningsuppdrag i Norra Stockholm!

Publiceringsdatum
12 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu ansvarsfulla och duktiga renhållningschaufförer med C eller CE-kort för att stärka upp hos våra kunder runtom i norra delen av Stockholm. Om du har en passion för att hålla vår stad ren och ordnad, samt delar vår strävan efter nöjda kunder och hög kvalitet, då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsuppgifter

Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.

Just nu har vi ett flertal uppdrag inom renhållning. Vi söker chaufförer både på dagtid och eftermiddagar. Arbetet ställer höga krav på god fysik.

Egenskaper
Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har rätt inställning till att jobba ser vi som en självklarhet och du kan givetvis lämna goda referenser.

Kompetens och kvalifikationer

Krav:
  • C-körkort eller CE-körkort
  • YKB
  • Bekväm i att köra i Stockholm
  • God svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av avfallshantering
  • Erfarenhet av frontlastare, baklastare, liftdumper eller lastväxlare
Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi erbjuder ett arbete i en stabil organisation med goda möjligheter till personlig utveckling. För rätt person finns långsiktighet och goda möjligheter till utbildning och vidare karriär inom företaget. Vi har kollektivavtal och erbjuder även tjänstepension, lön efter överenskommelse.

Tillträde: Omgående

Arbetstider:

Flexibla arbetstider. Möjlighet att arbeta dagtid, där även möjlighet till kvällar och helger finns.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Tror du att du är rätt person för denna position? Skicka din ansökan via Teamtailor redan idag!

Sökord: "jobb, lediga jobb, chaufför, renhållningschaufför, C-körkort, Stockholm, miljöarbetare, sopgubbe, renhållningsarbetare, återvinning, sopbil, CE-körkort"

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm och vi tillsätter en mängd tjänster med varierande krav på utbildning och erfarenhet. Vi håller hög service och sätter alltid kunden i fokus. Mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com




Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande!
Rekryteringsgruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, lager & industri, transport service & butik och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.