Hoppa till innehåll

Material transportör och allt i allo

Sista ansökningsdag
16 oktober 2024 (45 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om bolaget

Nordisk byggentreprenad grundades av tre entreprenörer som ville förändra synen i byggbranschen, alla med olika bakgrunder som matchade behovet.

Nordisk byggentreprenad har växt med 30–100% per år sedan start och fortsätter att växa. Att driva bolaget framåt och ta sig igenom alla hinder har bara varit deras motivation till att utvecklas och bli bättre. Nu 2024 är vi totalt 15 anställda med olika bakgrunder och personligheter men det vi har gemensamt är sammanhållningen på NB.

Så vill du arbeta på ett bolag med bra värderingar där vi balanserar arbete och privatliv är vi rätt plats för dig. Vi arbetar för att skapa en positiv arbetsmiljö och motiverar våra anställda till att alltid göra det där extra för våra kunder och varandra. Vi tror på att kommunikation och eget ansvar är vägen fram.

Tror du att du skulle passa i vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan i dag!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi efter vår nya stjärna som kommer vara vår högra hand på Nordisk Byggentreprenad.

Vi behöver dig som kan hjälpa till på vårt lager eller köra ut material till våra anställda som befinner sig ute på arbete. Materialhantering, sophantering, beställningar, leveranser– köra tillbaka material från arbete till lagret med mera.

Har kännedom om Stockholmsområdet och söderort. Du gillar att hjälpa och stötta andra i deras arbete och som kan jobba med både lätta arbetsuppgifter som lite klurigare arbetsuppgifter.

Vi letar efter dig som är ny på arbetsmarknaden och som gillar att vara ute på rull och som är fysisk stark, framåt i sin personlighet.

Har du intresse av byggbranschen och hur yrket ser ut och vill lära dig från grunden om vad vi gör om dagarna är vi rätt plats för dig.

Hos oss får du möjlighet att växa!

Formella krav på tjänsten:

· B Körkort

· Svenska i tal och skrift

· Engelska i tal och skrift

· Svensk medborgare

· Du skall vara ostraffad för grövre brott

· Flexibel

· Social kompetens

Meriterande Kompetenser:

· Genomförd värnplikt el motsvarande

· Köra med släp och tyngre fordon (men kan få utbildning på plats)

· Hanterat tyngre lyft från arbetsplats (el likvärdigt)

Personliga Egenskaper

· Självgående

· Arbetsmoral

· Van att hugga i där du behövs

· Ett eget driv

· Gillar att ha ordning och reda runt sig

Lön och förmåner

· Lönen kommer att ligga på mellan 18 000 kr - 22 000 kr i månaden beroende på erfarenhet och personlighet, för rätt person finns möjlighet att växa i bolaget.

· Övriga förmåner diskuteras vid ev. anställning

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför lägger vi stor vikt vid att alla skall trivas på arbetsplatsen och känner sig delaktiga i företaget. För att kunna leva upp till såväl vision som affärsidé ställs höga krav på kvalitet och service därför är det viktigt att våra anställda är socialt kompetenta, har viljan att utvecklas och är duktiga yrkesmän.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se