Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Kundservice på deltid hos Parkman i Täby

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du ute efter ett arbete vid sidan av studier eller liknande? Trivs du med att ta emot telefonsamtal och att arbeta via dator tillsammans med ett energiskt och drivet gäng? Då har vi ett arbete hos vår kund Parkman som kan passa dig!

Vad erbjuder vi?
Förutom att arbeta för ett av de snabbast växande bolagen i Sverige och tillbringa din tid i en härlig arbetsmiljö så erbjuds du även följande:

* En schemalagd deltidstjänst på 40% som du enkelt kan kombinera med annan sysselsättning
* Frukost en gång i veckan
* Gratis parkering i anslutning till kontoret
* Fri tillgång till ett välutrustat gym på kontoret
* Utvecklingsmöjligheter inom Parkman


Vem söker vi?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, positiv och serviceinriktad. För att trivas i denna roll behöver du ha en förmåga att snabbt kunna växla arbetstempo under en arbetsdag och anpassa dig till olika kunder och ärenden. Vi ser gärna att du:

* Är en driven och serviceinriktad person
* Trivs med att arbeta med telefon som främsta redskap
* Har god kunskap inom Officepaketet
* Kan arbeta helger och storhelger utöver vardagar
* Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift
* Har annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel högskolestudier


Vad innebär rollen?
Parkman är ett svenskt företag som operativt förvaltar parkeringslösningar för fastighetsägare och kommuner. Företaget grundades 2010 och på Parkman får du arbeta i ett innovativt och snabbt växande företag där det finns många möjligheter för utveckling. I ditt arbete kommer dina arbetsuppgifter bestå av följande:

* Ger våra kunder förstklassig service via telefon, mejl och chatt
* Svara på frågor främst rörande parkering, fakturor och avgifter
* Utföra administrativa arbetsuppgifter i olika webbaserade system.

I rollen som konsult på deltid kommer du att vara en viktig del i att komplettera arbetslaget som arbetar heltid. Du kommer att få en kontinuerlig schemaläggning på 40% vilket även kommer att inkludera helger. Det är därför viktigt att du kan arbeta under både vardagar, helger och storhelger.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista dag för ansökan. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren