Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Reservdelsman till båtunderhållsavdelning

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du teknisk gymnasieutbildning eller annan praktisk inriktning mot lager, logistik och arbetat med lageruppbyggnad, inventering och nyckeltal? Om du även är självgående samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt kanske du är vår nya reservdelsman!

Vill du jobba i en inspirerande miljö och bidra till Marinens utveckling. Marinbasen söker nu en reservdelsman för anställning vid Marinverkstaden. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag. Anställningen innefattar flexibel arbetstid och erbjuder möjligheter till friskvård på arbetstid.

Om enheten
Avdelningen för båtunderhåll är en ny avdelning som byggs upp för att öka Marinens förmåga till underhåll och tekniskt stöd. Avdelningen ingår i Marinverkstäderna och byggs som ett flexibelt lag där alla ingår i hela underhållsåtagandet. Reservdelsförsörjning är en vital del i underhållsåtagndet. Vi växer nu med ett filiallager och söker en reservdelsman med lång erfarenhet inom lager/logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som reservdelsman hjälper du till att bygga upp ett material/reservdelslager och säkerställa lagernivåer efter underhållsåtagandet. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och utförs i såväl verkstad/lager som ombord på fartyg. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag.

KRAV
Kvalifikationer

 • 2- eller 3- år gymnasium med teknisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
 • Flerårig dokumenterad erfarenhet av lager/logistik
 • God kunskaper i SAP/PRIO
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarskännande och praktiskt lagd. Du har god initiativförmåga och eftersträvar alltid att nå resultat av hög kvalité, både när du arbetar tillsammans med andra och när du arbetar självständigt. Som person har du en positiv attityd, är driven och har högt säkerhetstänk. För dig är det naturligt att genomföra arbeten inom hela spektrat, inte bara det man själv är särskilt utbildad mot samt att dokumentera sina egna utförda arbeten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
 • Flerårig erfarenhet av lagerhantering i PRIO
 • Inköpsutbildning
 • Hjullastare utbildning
 • Truckutbildning
 • Traversutbildning
 • Genomförd militär grundutbildning
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Muskö.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Läkarundersökning med godkänt resultat med avseende på arbete med härdplaster.
Tjänsteresor förekommer inom ramen för arbetsuppgifterna.

Upplysningar om befattningen
Jari Westberg

Upplysningar om rekryteringsprocessen
Ida Bergström

Samtliga ovan nås via FM växel: 010-823 30 00

Fackliga företrädare
OFR/O Officersförbundet Jonas Mård
Försvarsförbundet Mikael Olsson/Jan Wasberg
SACO Birgitta Strauss
Samtliga personer ovan nås via växeln: 0455-85 000
SEKO Jan Anders Nilsson, nås via växeln: 0457-471000


Ansökan


Välkommen med din ansökan senast 2024-06-20. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren