Hoppa till innehåll
Entevor logotyp

Koordinator

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Koordinator sökes till Entevor – Är det dig vi letar
efter?

Vill du bli en del av ett dynamiskt team där du får ta ansvar, arbeta nära kunder och leverantörer samt bidra till våra gemensamma mål? Vi på Entevor söker nu en koordinator till vårt huvudkontor i Jordbro.

Tjänsten är på heltid och innebär en spännande mix av administrativt arbete, kommunikation och praktiska uppgifter.

Om rollen som koordinator

Som koordinator hos oss får du en central roll med mycket ansvar och frihet under eget ansvar. Du kommer att ha löpande kontakt med våra kunder och underleverantörer kring affischering, fakturering, leveranser, bygglov, reparationer och underhåll av stortavlor. Detta innebär daglig kommunikation via både mejl och telefon, där din förmåga att prioritera och lösa problem blir avgörande.

I den här rollen blir du en del av ett sammansvetsat team om tre medarbetare, där ni tillsammans hanterar ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Vårt arbetsklimat kännetecknas av öppenhet, samarbete och respekt, där vi alltid stöttar varandra för att nå våra mål.

Vem är du

Vi söker dig som har några års erfarenhet som koordinator eller administratör, och som är van vid att hantera flera parallella uppgifter.
Du har god datorvana och behärskar Officepaketet. Du är en strukturerad, noggrann och lösningsorienterad person som trivs med att arbeta i ett team, men som samtidigt är självgående när det behövs.

Praktisk läggning är ett stort plus, då tjänsten innefattar både rutinarbete och nya uppgifter som kan kräva snabba beslut och initiativ.
Att hålla ordning, följa riktlinjer och kunna kommunicera tydligt, särskilt när det gäller att informera om avvikelser eller åtaganden, är viktiga delar av rollen.

Vi tror att du är:
  • Driven och självgående
  • Strukturerad och noggrann
  • Lösningsorienterad och praktiskt lagd
  • Kundfokuserad med god kommunikativ förmåga
  • Samarbetande och prestigelös
  • Ansvarstagande och initiativrik
Ansökan

Skicka din ansökan till info@entevor.se och märk den med Koordinator.

Skicka gärna in din ansökan snarast, då vi kommer att hantera ansökningarna fortlöpande. Vi har som mål att ha tjänsten tillsatt i början av hösten.
Entevor logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Entevor

Entevor har hjälpt företag att synas sedan 1992, och vi är specialister på allt från att ordna bygglov och bygga stora reklamskyltar till att underhålla och affischera stortavlor. Vi har byggt över 11 000 reklamskyltar i Sverige och Europa och byter cirka 12 000 affischer varje helg, från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Utöver reklamskyltar bygger och reparerar vi busskurer i
Stockholms län, där vi hittills har monterat omkring 2500 busskurer åt SL. Vi har även en avdelning som producerar och säljer profilprodukter, från visitkort och kläder till stora fasadskyltar.

Vår verksamhet växer, och vi är i dagsläget drygt 20 medarbetare som strävar mot samma mål – att leverera en helhetslösning till våra kunder. Vill du vara med på vår resa?