Hoppa till innehåll

Installationstekniker - Datanät-tele-fiber

Publiceringsdatum
28 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi växer och vi behöver bli fler!

OM OSS

D.ON är ett privatägt företag med lång erfarenhet och hög kompetens kring lösningar för IT-miljöer. D.ON är leverantör av nätverksinfrastruktur, strukturerade komplexa kabelsystem, nätverkslösningar, WIFI med mycket annat som är kopplat till IT-infrastruktur. Vi på D.ON har lång erfarenhet och är specialister inom verksamhetskritiska IT-miljöer. Inom företaget har vi bred kompetens när det gäller analys, design, installation, dokumentation, drift och support. Våra lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. D.ON primärt kommer verka inom Stockholmsområdet och angränsande län. Vi strävar efter enkelhet, förtroende och hållbarhet.

OM TJÄNSTEN

I rollen som tekniker arbetar du med olika typer av projekt inom nätverks infrastruktur. Vi hjälper kunden med i princip all IT hårdvara så som kablering (kontorsnät, fastighetsnät), fiberoptik, Racks, servrar, hantering av övrig IT utrustning samt brandtätning och Roxtec. Vi arbetar mycket i datacenter där vi hjälper kunden med det mesta inom det fysiska i en datahall. Tillsammans med dina kollegor säkerställer ni att projektet genomförs, slutförs och att tillsammans med kunden vi skapar en långsiktig och bra relation.

KVALIFIKATIONER

Vi söker nu en installationstekniker med väldokumenterad erfarenhet inom såväl fiber- som kopparnät installationer.

I arbetsuppgifterna ingår till exempel:

  • Förläggning av datakabel/fiberkabel inomhus och utomhus med tillhörande moment.
  • Terminering/kontaktering och mätning.
  • Dokumentation av utfört arbete
  • Service och underhåll av befintliga nät.


Du är van att arbeta med människor och har förmåga att kommunicera runt tekniska frågor på ett sätt som skapar förtroende och förståelse både i verksamheten och hos våra partners. Du är van att arbeta självständigt och driva egna frågor och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare haft en ledarroll, med fördel inom branschen. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort då det är ett krav för tjänsten. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Bakgrundskontroll kommer göras på de kandidater som gått vidare i processen.

Vill du arbeta tillsammans med oss på D.ON?

Välkommen med din ansökan via email med ett CV och personligt brev. Det går utmärkt att ansöka med LinkedIn-profil om du inte har ett CV tillgängligt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se