Hoppa till innehåll
Alfa Laval logotyp

Alfa Lavals Svets-Utbildning!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Upptäck en enastående möjlighet att förädla ditt tekniska intresse till en framstående yrkeskarriär som svetsare! På bara 9 intensiva veckor erbjuder vi en specialiserad utbildning som inte bara polerar dina färdigheter utan även öppnar dörrar till en stabil anställning hos Alfa Laval!

Vi välkomnar dig, oavsett tidigare kunskap, bakgrund eller utbildning, till Alfa Lavals Svets-utbildning!

Ta chansen att bli en del av Alfa Lavals team där utveckling och samarbete står i fokus. Som en ledande tillverkare inom vätskehantering, separation och värmeöverföring erbjuder Alfa Laval banbrytande lösningar för olika industrier. Med genuint intresse för effektivitet och hållbarhet, är Alfa Laval inte bara en arbetsplats, utan en möjlighet att vara en del av en positiv förändring mot en bättre värld. Genom nära samarbete med kunder och en atmosfär av omtänksamhet och lyhördhet, skapar de en inspirerande och stöttande arbetsmiljö där din potential kan blomstra!

Tillsammans med Alfa Laval har PN utvecklat en unik utbildning för att skapa nästa generation av svetsare.

Information om programmet
Utbildningsprogrammet är baserat på Accelerated Learning, vilket innebär att det kombinerar korta teoretiska sessioner med praktiska övningar för att ge dig alla verktyg du behöver för att lyckas i din roll. Under utbildningen lär du dig alla grunder för att kunna ta dig an en roll som svetsare! Du kommer att fördjupa dig i områden som svetsmetoder, materiallära, och säkerhet. Du genomgår en kostnadsfri intensivutbildning på 2+9 veckor, vilket ger dig möjlighet till en raketstart på din nya karriär som svetsare.

Programinnehåll:
Uppstartsevent: Början av augusti
Förstudieperiod: 12 augusti - 23 augusti 2024 (Distans)
Utbildningsperiod: 26 augusti - 25 oktober 2024
Examen: 25 oktober 2024
Första dag på Alfa Laval: 28 oktober 2024
Omfattning: Heltid
Utbildningsort: Stockholm, Spånga
Arbetsort efter avslutad utbildning: Jordbro

Alfa Lavals Svets-utbildning är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och Alfa Laval. Under de första 18 månaderna är du anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Alfa Laval. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos Alfa Laval. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
En kostnadsfri utbildning med garanterad anställning hos Alfa Laval. Du erbjuds även ersättning och SL-kort under utbildningsperioden! Låter detta för bra för att vara sant? Det tycker inte vi, vi vill satsa på dig som vågar byta karriär och är redo att ge 100% engagemang i allt du tar dig an!

Information om tjänsten
I rollen som Svetsare kommer du att tillhöra Alfa Lavals anläggning i Jordbro. Du ingår i ett team om åtta svetsare och rapporterar till Petter, som är produktionschef. Som svetsare är du ansvarig för kundspecifika projekt men har alltid stöd av teamet. Arbetet kräver också noggrant finlir för att säkerställa högsta kvalitet och precision i varje svetsning.
Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Utföra svetsnings- och monteringsarbeten enligt ritningar och instruktioner.
 • Säkerhetsställa att svetsade komponenter uppfyller höga kvalitetsstandarder.
 • Arbeta i enlighet med företagets säkerhetsföreskrifter och riktlinjer
Vi söker dig som
 • Har ett starkt tekniskt intresse och inte är rädd för utmaningar utan är nyfiken på att lära!
 • Har fyllt 18 år.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas både under utbildningen och på lång sikt hos Alfa Laval. Alfa Laval präglas av en unik och ordagrant sammansvetsad kultur som bygger på samarbete, välvilja och genuint engagemang i arbetet. Därför söker vi efter kandidater som känner sig relaterade till följande egenskaper:
 • Noggrannhet
 • Samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Prestationsorienterad
 • Flexibel
Ansökan och rekryteringsprocess:
När du ansöker till programmet kommer du att tilldelas ett antal frågor där du redogör ditt intresse för satsningen. Eftersom personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska få en plats på utbildningen! Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länkar till tester som ett första steg i rekryteringsprocessen. Det första testet mäter din logiska problemlösningsförmåga (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP).

START: Augusti 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Jordbro
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Alfa Laval logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!