Hoppa till innehåll

Underhållsmekaniker till National Gummi i Halmstad

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en medarbetare till vår väletablerade kund i Halmstad, där arbetsplatserna präglas av gott samarbete och hög effektivitet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Underhållsmekaniker inom industrin och som har god teknisk förståelse.

Om arbetet:Som Underhållsmekaniker kommer du att jobba med förebyggande underhåll, felsökning, reparationer och viss tillverkning.Underhållet är till stora delarplanerat, men det uppstår dagligen oförutsedda situationer som du får hitta lösningartill. Produktionspersonalen är dina kunder och du är i ditt esse när du får ge serviceoch handfast lösa problem. Du ingår i en arbetsgrupp på sex personer och tjänstenär dagtid 100%.• Förbättra och öka driftsäkerheten på maskiner• Felsökning vid maskinstopp• Planera och utföra förebyggande underhåll och reparationer

Om dig som söker:• Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som Underhållsmekaniker med kunskap om svets, svarv och fräs.• Du har god teknisk förståelse och bra kommunikationsförmåga• Du har ett gediget intresse för mek och maskinerÄr du ansvarsfull kommer du att trivas i denna roll. Erfarenhet av hydraulik och pneumatik är meriterande liksom kunskap omunderhållsystemet MaintMaster där man rapporterar in utförda arbeten. Fortsatt värdesätter vi omdu har truckvana samt körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan:Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla alexandra.daher@todayconsulting.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

Ta chansen att arbeta som konsult för Today Consulting AB - med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      23 oktober 2024 (157 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se