Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vill du bli franchisetagare för Västkustens Hyrtoaletter AB?

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Västkustens Hyrtoaletter AB är en franchise som ingår i Hyrtoaletten Sverige AB. På Hyrtoaletten jobbar vi nära ihop med våra ombud för att erbjuda en helhetslösning för ren och miljövänlig komfort till dina evenemang. Vi är stolta över att vara Sveriges bästa och största tjänst för mobila toaletter. Vare sig det är ett större evenemang, en fest eller kanske ett bröllop, så ordnar vi din och dina gästers komfort, lätt och smidigt, rent och miljövänligt med våra mobila toalettlösningar.

Nu har du möjlighet att köpa och ta över Västkustens Hyrtoaletter AB. Det är ett företag med bra lönsamhet och många positiva möten, med goda möjligheter att utveckla bolaget vidare framåt.


Tjänstebeskrivning
Som franchisetagare kommer du äga och driva bolaget och allt vad det innebär. Du kommer jobba brett med allt från ordermottagning, försäljning och bokföring till leverans, tvätt och tömning.

Jobbet innebär hög arbetsbelastning under sommarmånaderna, men har en lugn period från oktober till mars. Historiskt har bolaget utöver franchisetagaren haft en deltidsanställd, samt några säsongsarbetare under högsäsongen.

Västkustens Hyrtoaletter AB täcker området från Laholm upp till Varberg, Värnamo, Ljungby och Markaryd. Du jobbar självständigt i ditt område med fördelen att ha erfarenhet och uppbackning från huvudkontoret.


Kvalifikationer
Västkustens Hyrtoaletter AB söker nu en ny franchisetagare som vill köpa och ta över den befintliga verksamheten driva den vidare. Vi söker dig som är ansvarsfull, målmedveten och drivs att driva ditt egna företag.

Du behöver trivas med att jobba brett och självständigt. Vi tror att du är prestigelös och flexibel när det gäller både arbetssätt och arbetstider. Du trivs i mötet med människor och gillar att vara aktiv.

Du behöver ha åtminstone BE-körkort.

För denna försäljning samarbetar Västkustens Hyrtoaletter AB med NearYou. Är du intresserad av att köpa verksamheten och bli franchisetagare? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för dig!

Om detta är intressant för dig är du välkommen att visa ditt intresse genom att skicka in följande under annonsen på nearyou.se:

* en beskrivning av dig själv
* motivering till varför du vill bli franchisetagare
* beskrivning av vad du gör idag och eventuell tidigare erfarenhet som företagare


Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se