Hoppa till innehåll

Automower reperatör/Butikssäljare för omgående behov

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Liljekvists Motor AB saluför några av marknadens starkaste och mest attraktiva varumärken. Husqvarna, Kärcher, Gardena, Klippo, Kamado, Napoleon samt Aspen. Vi erbjuder arbetsmaskiner och redskap för industri, lantbruk, skog, park, och trädgård. Vårt koncept bygger på att erbjuda rätt produkt för varje utmaning, oavsett om kunden är konsument eller yrkesarbetande entreprenör med flera anställda. Våra professionella serviceverkstäder säkerställer att våra kunders arbetsredskap alltid fungerar på bästa sätt. Vi tar ansvar för ett glädjefyllt och problemfritt ägande.

Bolaget är familjeägt och bedriver sin verksamhet från filialerna i Laholm och Halmstad. Vi har även en växande e-handel.


Arbetsuppgifter;


Liljekvists söker dig som har ett eget driv och engagemang. För att passa in bör du gilla att ha många bollar i luften.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att serva och reparera automowers (Intern utbildning och upplärning sker hos oss)

Du bör vara flexibel och ha förmåga att se möjligheter framför problem. Vid behov kommer du även att vara behjälplig i butik och sälja. Har du även en vilja att lära dig mer och att utvecklas kan du passa in i vårt team.


Tjänsten har tillträde omgående!! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare än annonsens slutdatum.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se