Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Serviceplanerare till vår kund i Halmstad

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
NORDIC door AB är ett expansivt företag grundat 1992. Vi tillverkar, säljer, installerar och servar industriportar till kunder och återförsäljare inom ett flertal olika branscher och länder. Huvudkontor med produktion och försäljning finns i Halmstad där vi idag är 22 anställda.

Som serviceplanerare hos oss har du en varierande vardag där du gör stor skillnad. I rollen som serviceplanerare har du daglig kontakt med våra kunder samt med våra servicetekniker och samarbetspartners, då du planerar deras arbete på fältet på den svenska marknaden. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram arbetsunderlag, fördelning av uppdrag, samt efterföljande dokumentation och beredning av faktureringsunderlag.

Det arbete som våra tekniker utför innefattar förebyggande underhåll, reparationer samt installation av nya portar.

Om dig

Du som söker behöver vara social, utåtriktad, driven och ha förmågan att skapa förtroende hos våra kunder och kollegor. Att arbeta systematiskt och organiserat är en nyckel för att framgångsrikt lyckas i rollen som serviceplanerare.

Du gillar att jobba i ett team men trivs samtidigt med att arbeta självständigt och strukturerat. Din attityd är självklart professionell och du visar ett stort engagemang inför de utmaningar du ställs inför.
  • Ordningssinne
  • Ett strukturerat arbetssätt
  • Grundläggande ekonomisk förståelse
  • Lätt för att bygga relationer
  • Flytande i svenska, både i tal och skrift
ANSTÄLLNINGSFORM/OMFATTNING/TJÄNSTGÖRINGSORT
  • Heltid
  • Halmstad
  • Provanställning med avsikt att gå över till kund
Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.