Hoppa till innehåll
Haven System AB logotyp

Kundservice mot eftermarknaden till Haven i Oskarström

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vår kund Haven Systems växlar upp och söker nu ny medarbetare inom kundservice. Är du en prestigelös, driven och utåtriktad person som gillar att ge service till kunder? Då är det Dig vi söker! !

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom kundservice har du en central roll på företaget och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta hand om order, inkommande samtal och mejl samt svara på tekniska frågor. I förlängningen kommer du även att ta ett utökat ansvar för vår eftermarknad.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att lära och har en teknisk förståelse. Som person är du serviceminded och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du är en positiv lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och vill utvecklas. Vi värdesätter egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och hög arbetsmoral. Vi tror att du har en vilja att bidra till Havens framgångar

Formell kompetens

Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta med kundservice och eventuellt har en erfarenhet ifrån möbelbranschen. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Eftersom vi även jobbar mot de nordiska grannländerna är det meriterande om du har språkkunskaper i danska, norska eller finska.

Vi är ett mindre team så du behöver vara flexibel och hjälpa till där det behövs.

Om anställningen
  • Placeringsort: Oskarström
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Provanställning
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt personer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Annette Klang via e-post: annette.klang@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Haven System AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

HAVEN är ett privatägt företag som ingår i en av Sveriges ledande badrumskoncerner med en total årlig omsättning på mer än 800 MSEK. I koncernen ingår varumärkena Tapwell, Bricmate och HAVEN.

HAVEN i Oskarström designar, producerar och säljer badrumsmöbler via fackhandeln i Norden och den årliga omsättningen är övre 80 MSEK. I dagsläget är vi ett 20-tal anställda.

I nyrenoverade lokaler på Jutan industriområde i Oskarström producerar vi badrumsmöbler under varumärket HAVEN. Vi har utvecklat premiumbadrumsmöbler för både konsument och projektmarknaden.