Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Biträdande säkerhetschef

Publiceringsdatum
26 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Visst vill du arbeta i stimulerande miljö där alla ser fram emot att komma till jobbet där vi alla jobbar åt samma håll? Vill du samtidigt vara med och bidra till en säkrare värld? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig.

Om enheten
Befattningen biträdande säkerhetschef tillhör regementsstabens säkerhetsavdelning och består av ca
8 medarbetare inom olika områden inom säkerhetstjänst. På avdelningen arbetar vi både självständigt och i nära samverkan inom teamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biträdande säkerhetschef kommer du att stödja säkerhetschefen i det dagliga säkerhetsarbetet, jobba självständigt och tillsammans med andra stabsmedlemmar och delta i regementets planeringsarbete. Tjänsten innebär att man är tillika stf avdelningschef.

Kvalifikationer
* Yrkesofficer OF 2-3, SO 7-8

Meriterande
  • Genomförd säkerhetsofficerskurs
  • Erfarenhet av tjänstgöring i luftvärnsförband
Personliga egenskaper
Du är en person som utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet tillsammans med din höga säkerhetsmedvetenhet. I rollen krävs en analytisk och samtidigt strategisk förmåga vilket du tillämpar för att identifiera problem och ge förbättringsförslag åt verksamheten. Vi ser även att du som söker har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att prioritera ställda uppgifter. Samtidigt som du har hög integritet samarbetar du med dina kollegor för att nå dina mål.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Halmstad
Tillträdesdatum: 2024-07-01 eller enligt överenskommelser
Lön: Individuell lönesättning

För upplysningar om befattningen kontakta:
G2-lv6@mil.se

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
G1-lv6@mil.se

Fackliga företrädare:
SACO, Patrik Hansén
SEKO, Yvonne Assarsson
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Joakim Koch

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-20. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren