Hoppa till innehåll

Bilmekaniker/fordonstekniker/plåtslagare

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du händig och har intresse av att arbeta med bilar? Vi på EliteCars Halmstad - bilverkstad och skadecenter söker nu två bilmekaniker och två plåtslagare till vår verkstad.

Under 2024 har vi öppnat upp med en totalrenoverad och fräsch verkstad på 400 kvadratmeter. Verkstaden ligger i ett väldigt bra och centralt läge i Halmstad på Stålverksgatan 1. Vi har ett kundutrymme, och i verkstaden tre billyft, lackbox, riktbänk, hjulinställning, däckmaskiner och balansering. Allt detta för att möta den ökade efterfrågan på våra personbilar. Största delen av våra kunder är företagsbilar från olika sorters företag men även mycket privatbilar.

P.g.a hög efterfrågan och ökat kundtryck behöver vi nu expandera vårt team. Som företag sticker vi ut med stor erfarenhet inom arbetet med bilar och klarar av mycket av de arbete som inte andra bilverkstäder gör eller tar emot. Vi söker dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket då vi kan bidra med massor av erfarenheter till Dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Ni är även välkomna att kontakta oss via mail eller på telefon.

mail: elitecars.halmstad@hotmail.com

tfn: 0704571216

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (96 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se