Hoppa till innehåll

Gruppchef/Teamleader med Automationsbakgrund

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Du kommer tillhöra AFRY Advanced Automation, som är en stor organisation inom AFRY. Med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av att engagera fler kompetenta medarbetare. Vi här i Halmstad är ett gäng om 70 ingenjörer och står för en bred teknisk kompetens vilket ger ett bra arbetsklimat, varierande kundbas och bra teamwork där vi hjälps åt och samtidigt har roligt tillsammans.

Jobbeskrivning

Vi söker efter dig som har ett intresse för att kombinera teknik med ledarskap, och utvecklas i en roll som ledare hos oss på AFRY Advanced Automation i Halmstad. Beroende på din erfarenhet och vilja kan tjänsten formas till en teamlead- eller gruppchefsroll. Även din bakgrund och intressen kommer forma rollen genom en kombination med andra fokusområden, som exempelvis kan vara projektledning, sälj eller el- och automationsarbete.

I din roll som teamledare/gruppchef kommer du arbeta tätt tillsammans med sektionschef för att leda och bidra aktivt i den dagliga verksamheten. Detta kan exempelvis innebära: aftersales, bemanning, utveckla kundrelationer, medarbetarengagemang samt handledning och uppdragsledning av medarbetarnas dagliga uppgifter. Teamet i Halmstad består av ungefär 20 medarbetare som tror på samarbete och att lära från varandra.

Den andra delen av din tjänst och arbetsbeskrivning beror på vem du är och har för bakgrund, men kan exempelvis vara projektledning, försäljning eller elkonstruktion.

Gemensamt med alla roller hos oss är ansvarsbredden och variationen och vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklade arbete. Vi försöker alltid att individanpassa rollbeskrivningen för att stämma med dina förutsättningar. Det betyder att din möjlighet att vara med och utveckla samt forma rollen är stor.

Kravspecifikation

För att lyckas i denna roll tror vi att du motiveras av att arbeta i en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö samt är lösningsorienterad och framåtdrivande i det du tar dig an.

Med det sagt så vet vi att vi tillsammans behöver skapa rätt förutsättningar för detta, vilket är varför vi också värdesätter din samarbets- och kommunikationsförmåga samt ditt initiativtagande. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning är det relevant, men inget krav. Det viktigaste för oss är att du är intresserad av människor och motiveras av att engagera och leda andra människor.

Erfarenhetsmässigt letar vi efter dig som arbetat med el- och automation som ingenjör, säljare eller projektledare, och som nu är nyfiken på att kombinera detta med en gruppchef/teamledar-roll. För att lyckas bra och trivas i rollen ser vi att du även att du har:

  • Lämplig teknisk utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet.
  • Förmåga att kommunicera väl i svenska och engelska.
  • B-körkort.

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken, ansvarstagande och relationsbyggande. Du trivs med att arbeta i en kreativ miljö där du får arbeta med flera problemställningar samtidigt. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som bra på att kommunicera och på att jobba med många kontaktytor, samt har lätt för att bemöta olika slags människor i olika situationer.

Ytterligare information

För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.

Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.

Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?

Sista ansökningsdag är 2024-05-19. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!

Mattias Krantz, Sektionschef

010 505 76 77

Mattias.Krantz@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se