Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Bilvårdsansvarig till Svenstigs

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Svenstigs utökar sitt bilvårdscenter i Halmstad! Vi söker en nyckelperson med passion för bilvård. Vi söker dig forma och stärka denna satsning och bli en del av ett starkt team med härlig laganda. . Detta är bara början - bli en del av en spännande resa!

Din framtida arbetsgivare
Svenstigs har vunnit på Audi Awards ”Dealer of the Year” fyra gånger vilket är en historisk bedrift. Det här lyckas vi med genom att leda och agera genom våra värderingar: Glädje, Ärlighet och Engagemang. Kulturen är högt prioriterad hos oss och det är mycket viktigt att du delar våra värderingar.

Om företaget
Svenstigs erbjuder en familjär atmosfär, där man sätter kunden i fokus. Här bygger man verksamheten på långsiktiga och starka kundrelationer och ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö. Läs gärna mer om vilka vi är på www.svenstigs.se


Vad erbjuder rollen?
I den här rollen kommer du att både att planera och leda arbetet samt jobba praktiskt med alltifrån enklare rengöring till mer avancerade åtgärder som polering och lackförseglingar. Du kommer även att genomföra leveransservice och iordningsställande av nya bilar. Ert ansvar blir även att genomföra inbytestester där din uppgift är att bedöma skicket på bilen inför värdering.
I din roll samarbetar du med övriga avdelningar som verkstaden och med försäljningsavdelningen för att optimera planeringen för att se till att överträffa kundens förväntningar. Svenstigs arbetar med kvalitets produkter från Ditec. Som en del av Ditecs program kommer du få genomföra internutbildningar.
Huvudsakliga uppgifter:
* Daglig drift, planera, leda samt fördela arbetet
* Kvalitetssäkra leverans
* Kommunikation och samarbete med med säljteam samt verkstad
* Underhåll lokaler/utrustning
* Säkerställa materialtillgång och beställa vid behov
* Säkerställa effektiva rutiner, flöden & processer
* Delta i förbättringsarbete och bidra till utveckling av vårt bilvårdserbjudande


Vem är du?
Vi söker en nyckelperson med passion för bilvård. Vi tror att du har jobbat några år inom området och är redo för att ta ansvar för planering och leda arbetet. Med yrkesstolthet kommer du att stärka denna satsning och leda både dig själv och teamet till att bli mästare inom bilvård. Ordning och reda samt förmåga att använda digitala system med lätthet är viktigt för att planeringen ska vara effektiv.
Grundkrav:
* Erfarenhet inom bilvård och rekonditionering
* Flytande Svenska i tal & skrift
* God it användare
* B-Körkortmed manuell behörighet

Du vet att samarbete är viktigt och är utåtriktad och energisk till sättet. Du ser varje bil som en möjlighet att lära något nytt.
Som person är du nyfiken och kvalitetsmedveten.


Är detta din perfekta match?
Är du redo att ta din passion för bilvård till nästa nivå?

Hos Svenstigs blir du en del av ett team som delar din entusiasm för både bilar och människor. Du har redan erfarenhet av bilvård, och nu är du sugen på att utveckla dina färdigheter ännu mer. Vi värdesätter din energi och ditt utåtriktade sätt - hos oss är samarbetet nyckeln till framgång!
Som Bilvårdsansvarig hos Svenstigs kommer din närmaste chef att vara Servicechefen. Din arbetsplats är i fräscha top-of-the-line lokaler där precision och systematik går hand i hand med kreativitet och engagemang. Du kommer att få chansen att fördjupa dina kunskaper och lära dig något nytt varje dag. Vi tror på att bästa sättet att nå våra mål är genom samarbete och genuin kundkontakt.

Vill du vara med och skapa magi i varje bil som rullar ut från Svenstigs? Ansök idag och bli en del av Svenstigs bil.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV samt några korta rader om varför du är rätt för den här positionen hos Svenstigs. Har du frågor är du välkommen att ringa eller maila mig. Alfred Larsson 070-9644234, alfred.larsson@effektiv.se eller Madeleine Neidert på madeleine@effektiv.se

Sökord
Bilvård, audi, bilrekondition, halmstad,

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.