Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Underhållstekniker till vår kund sökes!

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du tekniskt lagd och redo för en ny utmaning? Vi söker för vår kunds räkning en underhållstekniker som tillsammans med sitt team kommer arbeta för att utveckla processer och arbetsätt. Varmt välkommen in med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en underhållstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Möjligheter att delta i innovativa projekt med fokus på digitalisering och hållbara transporter
  • En öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan
  • Att bli en del av ett engagerat och kompetent team
  • Konkurrenskraftigt erbjudande med fast månadslön
Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker hos vår kund blir du en viktig del av teamet och du utgår från verksamheten i Hallsberg. Du arbetar med förebyggande underhåll på fordon, så som tillsyner och påfyllning av förbrukningsmaterial. Arbetsinnehållet är varierat och avser all förekommande utrustning inom verksamheten som behöver service eller reparation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer även innefatta:
  • Montering/montage vid reparationer, avhjälpande underhåll och modifikationer
  • Dokumentation av utfört arbete enligt gällande rutiner och processer
  • Identifiera och rapportera behov av tillkommande arbete i samråd med övriga kollegor
Vi söker dig som har en teknisk utbildningsbakgrund och/eller några års praktisk erfarenhet av arbete inom underhåll, mekanik och felsökning. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska såväl som engelska och innehar B-körkort.

Erfarenhet av arbete med tåg är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som underhållstekniker hos vår kund. Arbetet innebär kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett brinnande intresse för teknik där du arbetar noggrant och strukturerat för att hitta de bästa lösningarna för deras kunder. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hallsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

#underhållstekniker, #felsökning, #mekanik, #fordon
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!