Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Servicetekniker till vår kund sökes!

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du någon form av el och/eller mekanikbakgrund och vill ta nästa steg i din karriär? Besitter du dessutom ett brinnande intresse för teknik och vill vara med och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan, löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Möjligheter att delta i innovativa projekt med fokus på digitalisering och hållbara transporter
  • En öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan
  • Att bli en del av ett engagerat och kompetent team
  • Konkurrenskraftigt erbjudande med fast månadslön
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos vår kund kommer du utgå från verksamheten i Hallsberg. Du kommer främst att arbeta med felsökning, reparationer och underhåll av lok i nära dialog med kunder och leverantörer på den svenska järnvägsmarknaden. Rollen innefattas även av att systemmässigt rapportera utförda åtgärder, identifiera och beställa reservdelar för planerade åtgärder samt att delta i erfarenhetsåterföring och förbättringsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer även innefatta:
  • Felsökning på spårburna fordon och dess olika delsystem
  • Diagnostik av mjukvara vid felsökning
  • Idriftsättning av system/delsystem på fordon
  • Montering/montage vid reperationer och modifikationer
  • Dokumentera utfört arbete i specialiserade system
  • Delta i att utveckla processer och arbetssätt
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning inom elektronik och/eller mekanik alternativt likvärdig relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett tekniskt intresse, kompetens och nyfikenhet. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska såväl som engelska och innehar B-körkort.

Erfarenhet av arbete med tåg är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som servicetekniker hos vår kund. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett brinnande intresse för teknik där du arbetar noggrant och strukturerat för att hitta de bästa lösningarna för deras kunder. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hallsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#servicetekniker, #service, #mekanik, #underhåll, #kundkontakt
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!