Hoppa till innehåll
Max Maskinservice AB logotyp

Servicetekniker anläggningsmaskiner

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Max Olovsson
Email
Telefon
Servicetekniker sökes!

Vi på Max Maskinservice AB söker en duktig och ambitiös servicetekniker med ett mindset för kvalitet. Det viktigaste är att du har ett intresse för tunga maskiner och vill lära dig. Är du yngre med inte så lång arbetslivserfarenhet så är det inget hinder om intresset finns där.

Vi arbetar i stort sett bara med Volvos anläggningsmaskiner och dess kringutrustning. Våran verkstad på ca700m2 med ljusa ytor ihop med kontor och personalutrymmen ligger i Vretstorp. Vi ser oss som spindeln i nätet med våran placering då vi har mycket jobb åt alla väderstreck. Förutom våran välutrustade verkstad har vi 4st servicebilar som vi utför fältjobb med och arbetsområdet kan sträcka sig mellan Göteborg-Stockholm samt Borlänge-Norrköping. Så mellansverige är vårat arbetsområde men såklart är dom flesta jobben lokalt i Örebro län.

Vi erbjuder ett varierat arbete som är perfekt för den som vill lära sig allt om tunga anläggningsmaskiner. Du kommer träffa mycket kunder och kommer vara vårat företags ansikte utåt. Det är ett stundtals ganska fysiskt jobb med spett och slägga, likaväl som lugnare arbeten som felsökning av el och hydraulsystem med datorn som närmsta arbetskompis.

Just nu är vi 6st på företaget varav 5st som tekniker. Företaget har funnits sedan 2014 och är väletablerat i Örebro län. Kolla gärna in våran Facebooksida.

B-kort är krav.

Heltid, tillsvidare

Mvh Max Olovsson med personal.

Info@maxmaskinserviceab.com

0761462553
Max Maskinservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren