Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Butikssäljare till Coop City Hallsberg

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är glad och positiv och som brinner för service och försäljning. Du har lätt för att arbeta i team och kommer med förslag och idéer som effektiviserar verksamheten. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och är van att hantera stressiga situationer.

Din roll som butikssäljare är en viktig del av butikens drift. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av butiksarbete är mycket meriterande. Att du är flexibel och kan jobba dag, kväll & helg är ett krav. Det är flera olika tjänster som kommer att tillsättas.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Försäljning, kassaarbete, varuplock och exponering
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Tjänsten är ett vikariat på 15-30 tim/vecka. Tjänsten föregås av en provanställning. Tillträde efter sommaren, enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Robert Boo, mejladress finns längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 2024-08-18. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.