Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Kvalitetsmedarbetare för livsmedelsindustrin sökes!

Ansök nu
Har du vad som krävs för att säkerställa högsta kvalitet inom livsmedelsindustrin? Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten person som vill vara med och forma framtiden för kvalitet och teknik inom branschen. Om du brinner för hög standard och vill vara en del av ett team som prioriterar utveckling, då är detta din chans att göra skillnad!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en Kvalitetsmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Alla frågor kring tjänsten går till rebecka.permestam@pn.se

Du erbjuds
  • En inspirerande arbetsmiljö där din röst hörs och dina idéer välkomnas
  • Möjlighet att vara en nyckelperson i utvecklingen av kvalitetsarbetet
  • En spännande resa för såväl personlig som professionell utveckling
Arbetsuppgifter
  • Ansvara för att material och färdig produkt går i linje med upprättade specifikationer
  • Ansvara för reklamationer, avvikelser och utredningar inom kvalitet
  • Genomföra riskanalyser och delta i kvalitetsprojekt
  • Bidra med din expertis inom hygien och hygienisk design
  • Utföra omfattande data- och FEM-analyser för kontinuerlig förbättring
Vi söker dig som
Har utbildning inom området av kvalitet, livsmedelsteknik, produktionsteknik eller motsvarande. Har du arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin är detta meriterande. Viktigaste är din passion för kvalitet och förbättring, samt din förmåga att vara noggrann, driven och självgående. Vidare är du kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra kollegor.

Utöver detta har du B-körkort samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då båda språken används dagligen i arbetet.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Filipstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#industri #livsmedel #kvalitet

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!