Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Servicetekniker till Magni i Grästorp

Publiceringsdatum
07 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Magni Northern Europe, en ledande aktör inom försäljning av teleskoplastare och lyftutrustning, är ett dotterbolag till italienska Magni Telehandlers. Vi erbjuder en bred produktportfölj som innefattar stela och runtomsvängande teleskoplastare, saxliftar och bomliftar. Verksamhetens nav ligger i Grästorp och inrymmer företagsledning, försäljningsavdelning och ett omfattande reservdelslager.

Läs mer på magnith.com

Har du ett stort tekniskt intresse och vill bli en del av ett företag i stark tillväxt, där varje medarbetare erbjuds stora möjligheter att personligen utvecklas och forma sin egen framtid i takt med företagets expansion? Nu söker Magni Northern Europe en servicetekniker till sin verksamhet i Grästorp.
Här blir du en del av ett bolag med korta beslutsvägar och stort engagemang, där varje medarbetare har en avgörande roll för bolagets framgång. På Magni värdesätter vi en positiv arbetsmiljö där det ska vara roligt att gå till jobbet.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker arbetar du med att utrusta, testa och genomföra leveransinspektioner samt utföra service och reparationer på byggmaskiner i vår moderna verkstad eller direkt ute på fältet hos våra kunder. Arbetet är självständigt och innebär en variation av uppgifter, inklusive arbete med hydraulik och elektronik, samt lättare svetsning och tillverkning av exempelvis fästen. Du agerar också support via telefon/mail.
I rollen har du fullt stöd och backup från övrig organisation.

För rätt person finns stora möjligheter att utveckla och anpassa rollen efter egna önskemål som att t.ex. arbeta in house/ute på fältet alt. som supporttekniker på heltid.

Profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av att hantera större maskiner. Vi ser med fördel på att du har en avslutad gymnasieutbildning inom teknisk eller fordonsteknisk linje alt. examen från lantbruksskola med inriktning mot maskinteknik. För att passa i rollen ser vi gärna att du besitter egenskaper som resultatinriktad och lösningsorienterad samt social, flexibel och prestigelös samt trivs i en kundfokuserad miljö.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datakunskaper. B-körkort är ett krav och har du även BE och/eller C är det meriterande.

Vi vill satsa på dig och erbjuder

  • en trygg anställning
  • intern utbildning på plats i Italien
  • friskvårdsbidrag och förmånlig sjukförsäkring.
  • kontinuerlig utbildning och personlig utveckling.
  • en företagskultur med högt i tak och snabba beslutsvägar
  • frihet under ansvar
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren