Hoppa till innehåll

UNDERHÅLLSCHEF TILL PAROC AB

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en driven ledare med teknisk expertis och en passion för underhåll? Paroc AB i Hällekis söker nu en Underhållschef som vill leda och utveckla deras underhållsavdelning mot framtida framgångar. Läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Underhållschef på Hällekisfabriken kommer du att ha det övergripande ansvaret för underhållsavdelningens verksamhet. Du ansvarar för att upprätthålla anläggningens totala tekniska standard och driftsäkerhet, inklusive produktionsutrustning, fastigheter och ytterområden. Kontinuerlig dialog med andra fabriker och internationella kontakter är ett dagligt inslag i din roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och utveckla underhållsavdelningen som innefattar el och mek, automation, fastighet och reservdelsförråd.
  • Säkerställa att underhållsarbetet bedrivs i enlighet med gällande regler och rutiner samt på ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt effektivt sätt.
  • Ansvara för brandskydd, hantering av brandfarliga varor samt cisternansvar.
  • Driva mindre investeringsprojekt i egen regi och representera underhållsavdelningen i större projekt.
  • Aktivt delta i ledningsgruppen och bidra till företagets strategiska utveckling.
  • Ha personalansvar och säkerställa en god arbetsmiljö för avdelningens medarbetare.
Vem är du?

Du har relevant teknisk utbildning, gärna med inriktning mot underhåll, el, mekanik eller automation samt flera års erfarenhet av arbete inom underhåll, gärna i en ledande befattning. Din dokumenterade erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete har gett dig förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat samt leda att leda och inspirera ditt team. Du har god kommunikativ förmåga och vana vid att arbeta både operativt och strategiskt vilket har gett dig goda kunskaper i gällande regelverk och rutiner inom området. Om du har erfarenhet från affärssystemet SAP eller metodiken TPM ses det som meriterande för tjänsten.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Paroc AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Paroc AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-07.

Om Paroc AB

PAROC står för energieffektiva och obrännbara isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-lösningar, industriapplikationer samt marin och offshore lösningar.

Genom vår 80-åriga historia har vi fått ett välförtjänt rykte för hög produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Idag är vi marknadsledande, räknat i marknadsandel, på våra huvudmarknader i Finland, Sverige och Baltikum, inom såväl byggisolering som teknisk isolering. Dessutom har PAROC-produkter starka positioner som utmanare till nuvarande marknadsledare i Polen, Tyskland, Storbritannien och Norge.

År 2018 blev Paroc en del av Owens Corning. Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer. För mer information om Owens Corning, besök www.owenscorning.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se