Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

HR PARTNER TILL DAFGÅRDS

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en engagerad och driven person som jobbar inom HR? Söker du nya utmaningar i ett företag med en ljus framtid där medarbetarna ses som den viktigaste tillgången? Dafgårds i Källby strävar efter att skapa en miljö där deras medarbetare kan blomstra och utvecklas och söker nu en HR Partner som vill vara en nyckelspelare i den fortsatta tillväxtresan.

Din vardag
Som HR Partner kommer du att spela en central roll i att stödja, rådge och utveckla chefer inom olika HR-frågor. Du kommer att ges stort förtroende och möjlighet att vara med och utforma HR-stödet och verksamheten. Särskild vikt kommer att ligga vid kompetensprocessen och att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att sätta ramverk och lyfta chefer och arbetsledare i utvecklingsfrågor. Vi är övertygade om att talangutveckling är en nyckelfaktor för att attrahera och behålla rätt kompetens och göra Dafgårds till Skaraborgs mest attraktiva arbetsplats.

Tillsammans med HR-kollegorna kommer du även att arbeta nära våra chefer som stöd i arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor. Du deltar aktivt i rekryteringsprocessen enligt chefernas kompetensbehov och genomför och utvärderar medarbetarenkäter och pulsmätningar. Vidare stödjer, genomför och förändringsleder du organisationsförändringar samt tar fram rapporter och KPI:er för ledning och verksamhet.

Du kommer till ett hungrigt och drivet HR-team med mycket värme. Teamet består idag av HR-chef, en HR partner, en arbetsmiljö- och kollektivavtalsspecialist, två HR-administratörer samt en lönegrupp med lönechef och två lönespecialister. Vi söker nu dig som vill bidra med din erfarenhet och som genuint brinner för HR-området likt vi gör.

Vem är du?
Som person har du förmåga att arbeta långsiktigt och strategiskt, du är prestigelös och är bra på att samarbeta. Du är driven och pedagogisk vilket gör att du har lätt att få med dig andra. För att trivas hos oss delar du vårt genuina intresse för HR och ser fram emot att utvecklas tillsammans med oss. Vi vill, liksom du, gärna lära nytt och tror att vi gör det bäst genom feedback och kompetensdelning.

Krav:
  • Akademisk utbildning eller motsvarande på minst kandidatnivå inom personalvetenskap eller motsvarande område.
  • Flera års erfarenhet inom HR-arbete, företrädesvis i liknande roller.
  • Erfarenhet av kompetensutvecklingsarbete.
  • Förståelse och erfarenhet av arbetsmiljöarbete, arbetsrätt och kollektivavtal.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Ledarutbildning, utveckling av ledare eller motsvarande.
  • Erfarenhet från industriell verksamhet.
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Dafgårds med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Dafgårds. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 46 730846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-04-25.

Om Dafgårds
Vi är familjeföretaget i Källby som vill laga god mat, hållbart och med glädje, till nöjda kunder över hela världen. Med över 4 miljarder i omsättning, en mycket stark ekonomi och fortsatt tillväxt i orten befinner vi oss i en spännande fas i företagets utveckling. Företaget har sen Gunnar Dafgård startade byggt sin framgång på att ligga i teknisk framkant och det är även strategin framåt. Läs mer om Dafgårds här: https://www.dafgards.se/sv/
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.