Hoppa till innehåll
Götene Kyltransporter & Götene Kyllager logotyp

CE-chaufför till Götene Kyltransporter AB

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kort beskrivning

Brinner du för att köra lastbil och att möta nya utmaningar på vägen? Då är du precis den chaufför vi letar efter! Vi söker en flexibel och engagerad person som trivs bakom ratten och ser varje resa som ett äventyr.

Arbetsbeskrivning

Götene Kyltransporter AB söker lastbilschaufförer med CE-behörighet. Är du redo för ett omväxlande arbete med både distribution, fjärrtransport och terminalarbete? Tjänsterna är schemalagda och vissa innefattar natt samt helgarbete. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med arbetsredskap och frakthandlingar och diverse saker som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare kört frys- och kyltransport.

Götene Kyltransporter AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. Vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Götene Kyltransporter AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Götene Kyltransporter erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Kvalifikationer
  • CE-körkort.
  • Digitalt förarkort.
  • Giltigt YKB.
  • Truckkort.
  • Backa med släp
Meriterande
  • Kört kyl- och frystransporter
Götene Kyltransporter & Götene Kyllager logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Götene Kyltransporter AB och dess ägare Frigoscandia AB driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.